29 Şubat 2012 Çarşamba

Bernardo ve Ben

Kırmızı rengi oldum olası çok severim, bir şey alırken elim ilk önce kırmızı olanına gider. Bu kaseyi de Bernardo mağazasında görüp çok beğendim ve ilk seferinde almadım sonra pişman olup tam beş Bernardo mağazası gezdim ve bulamadım, baktım olacak gibi değil Bernardo mağazalarını telefonla aramaya koyuldum ve Marmara Formda ki mağazasında olduğunu duyunca hemen soluğu orda aldım, aklına koyduğunu mutlaka yapan ben sonunda amacıma ulaşmanın sevinciyle evime geri döndüm. Anladımki birşeyi beğendiyseniz o an alacaksınız sonraya bırakırsanız benim gibi çok yorulursunuz. :):)  




Fiyatı 25 Tl. (salata kaşıkları hariç, evde olan kaşıklarla kombine yaptım)

Fiyatı 12 Tl. 

O kadar Bernardo mağazasını gezdikten sonra nerdeyse tüm ürünlerini ezberledim diyebilirim. Bu kırmızı ekmek sepetinide görür görmez aldım neme lazım sonra bakarsınız bulamam filan, nitekimde anneminde çok hoşuna giden bu sepeti onada daha sonra almak istedim fakat kırmızı rengini bulamadım. Artık onu bu kase kadar arayamayacağım. Bu arada şu sıralar Bernardo mağazalarında 2. ürüne % 50 indirim var ilgilenenlere duyurulur. Bernardo mağazalarında Mutfağınıza hoş aksesuarlar ve mutfak gereçleri bulabilirsiniz.   

27 Şubat 2012 Pazartesi

Koçtaşa gidiyorum evimi çok seviyorum...

Bu pazar Koçtaş'a anneme banyo dolabı almak için gittik, gerçekten çok güzel şeyler var. Bir ev için aradığınız çoğu şeyi bulabiliyorsunuz. Özellikle bu gidişimde dikkatimi çeken şeyler arasında avize ve lambalar oldu ne kadarda modern ve şık ürünler varmış, uygun fiyatlara çok güzel şeyler almakta mümkün, sizler için fotoğrafladıklarım...





Bu lambalara bayıldım doğrusu, modeli ve renkleri çok cici 









Çocuklar içinde çok cici lambalar vardı, çocuk odası yapacaklara duyurulur uğramanızı tavsiye ederim. 




Uygun renkleri seçerek mobilyalarınızla şık kombineler yapabilirsiniz.



Bunlarda japon lambaları, evleriniz için değişik bir alternatif olabilir. Yalnız ben çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum kağıttan olduğu için toz alma olayı sizi biraz zorlayabilir. 


Bu paspaslarda çok güzeller, günlük kullanım için ideal olabilir. Fiyatı.12.90 Tl.


Banyo askıları. Fiyatları.9.90 Tl.



Kırmızı rengi oldum olası sevmişimdir. Bu banyo dolabındada kırmızı kullanılmış, banyolarınız da farklılık yaratmak, genelde kullanılan siyah, beyaz ve kahverenginin dışına çıkmak istersenir gayet güzel bir seçim derim. 
Fiyatı.alt dolap-üst aynalı dolap 949 Tl. Boy dolabı.359 Tl. 


Bu banyo dolabıda başka bir favorim, cam ve geniş oluşu çok hoşuma gitti. Büyük bir banyo için güzel bir seçim olurdu. Fiyatı. 1.027 Tl. 



Buda annemin favorisiydi,  bu banyo dolabını çok beğenerek aldı. Fiyatı. Alt-Üst dolap 599 Tl. Boy dolap 299 Tl. 



Kapı arkası askıları Fiyatı.22.90 Tl.

Yer: Yenibosna Koçtaş Mağazası 

12 Şubat 2012 Pazar

Tchibo'nun bu ayki ürünlerine bügün internet sitesinden göz attım, gerçekten çok hoş ürünleri var, gerçi bazı ürünlerinin gereğinden fazla pahalı olduğunu düşünüyorum ama yinede benim gibi farklı ürünler seviyorsanız her ay  internetteki sitesine yada mağazalarına bakmanızı öneririm. Sizin için sitesinden bazı beğendiklerim...



http://www.tchibo.com.tr/plantum/urun/Maydonoz_ve_Taze_Sogan_Makasi/276600.html

En sevdiğim ürünü bu oldu, aslında çokmu gerekli diyebilirsiniz kesme tahtası ve bıçak varken, yinede ben çok orjinal buldum zaten sitesindede tükenmiş olarak görünüyor. 


Bu kaselerde çok hoşuma gitti fakat 4 adet kase için biraz pahalı buldum.

Diğer beğendiğim ürünleride bunlar oldu şık tabaklar hazırlamak isteyenler için. Ama bunlarda tükenmiş görünüyor.

Tchibo'nun diğer ürünlerine http://www.tchibo.com.tr/ adresinden inceleyebilirsiniz.


11 Şubat 2012 Cumartesi

Bloğumu Açtım Alışverişe Çıktım

Aslında benimkisi alışveriş sayılırmı bilmem bugün şuraya yarın buraya gideyim der, birşeyler alsamda, almasamda gezer dolaşırım. Bugün beylikdüzü tarafında işim vardı bende yakında bulunan Real Marketi şöyle biraz dolaştım. İşte aldıklarım...  


Paşabahçe sarmaşık modeli su bardağı

Bu ürünlerin hepsini Real Marketten aldım bardaklar Paşabahçe'nin sarmaşık modeli misafir bardağı olarak kullanmayı düşünüyorum, üç farklı serisi vardı meşrubat, su bardağı ve şarap kadehleri sanırım indirimdelerdi büyük bir sepetin içinde satışa sunulmuşlardı. Meşrubat bardakları.1.79 Tl. Su bardakları 1.49 Tl.    

Paşabahçe sarmaşık modeli meşrubat bardağı

Pilli tuz-karabiber öğütücü

En severek aldığım ürün pilli tuz-karabiber öğütücü ünlü bir markanın aynı tip öğütücüsünü almak istiyordum bunları görünce vaz geçtim. Bu ürünü Real kendisi ithal etmiş. Fiyatı.34.90 Tl. 


Gelelim bu sevimli cam kavanozlara; kırmızı kapaklıları daha önceden almıştım. Mor kapaklıları ise bügün aldım, bu kavanozlara oldukca fazla rağbet var gittinizde bulamayabilirsiniz. Fiyatı.2.49 Tl.  


10 Şubat 2012 Cuma

Yeni Bloğuma Merhaba Derken


Yeni bloğumun mutluluğunu ve heyecanını yaşayan ben, ikinci bloğum olan "evim benim her şeyim"le karşınızdayım. Yemek yapmaktan sonraki en büyük zevkim olan dekorasyon ve  aksesuarlarını bu sitede sizinle paylaşmak istiyorum. Aslında uzun zamandır bir dekorasyon bloğu açmak istiyordum ama bu bloğun farklı olmasınıda istiyordum, benim tarzımıda yansıtmalıydı hemde bloğumu okuyanlara fikir vermeliydi. İşte bu düşüncelerle artık yeni bloğumu açma vakti gelmiştir dedim ve bloklamaya başladım. Umarım sizlerde beğenirsiniz.